Wednesday, 13 March 2019

# Big Bad Wolf2019 # mama3dlife

BIG BAD WOLF 2019


 Program Buku dah bermula

Of cosla Uyui akan ke sana untuk memeriahkan lagi suasana kat sana

Tahun lepas tak dapat join sebab tengah sarat mengandung

Tahun ni kita pergi dengan anak anak

Tahun ni ada 3 lokasi 

antaranya 

Pahang 
Johor
Kuching




Memandangkan lokasinya yang tak jauh dari rumah Uyui

memang berdesup ke sana

confirm rambang mata la kalau kat dah stay kat tempat buku

lagi pulak buku kanak kanak

anak anak memang akan pegang je sorang satu

Dah lama dah tu untuk yang berada di sekita JB

Paku tarikh tu ya

simpan dlm note hp

supaya tak lupa

Dah Jom !


6 comments:

  1. boleh pegi nanti.. dah dekat sangat ni ngan umah kan uyui..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..tak sabar rasanya nak pergi ni..^_^

      Delete
  2. Tak pernah miss kalau datangnya BBW ni...jualan buku yang murah dan pelbagai..kali ni nak belikan untuk si Mia, sebab dia dah sekolah, boleh buat bahan bacaan dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh..ini lagi membuatkan semangat berkobar kobar nak pergi ni..nak beli untuk anak anak..^_^

      Delete
  3. wahhh.. di Kuching pun ada.. :)

    Follow sini.. harap sudi follow http://ejulz.blogspot.com :)

    ReplyDelete

Follow Us @soratemplates | ainmama3d | edit by Nurul Ain