Monday, 15 April 2019

# mama3dlife # My Diary

Kalau Dah Nama Wanita...

Alkisah 2 minggu yang lepas

Uyui dengan Mr Macho memang malas dan takde idea nak kemana mana

Tapi bila sampai idea nya tu

Shopping secara tiba tiba

Biasa la kalau dah nama perempuan

Kasut ke
Handbag ke
Baju ke

Mata tu dok membelek belek 

lama lama bayar terus

Lagi kalau nampak baju anak anak memang grab terus bila nampak yang murah

Biasala PDI JPO tu sentiasa sale aje

Haisyyyy


Ain dok round JPO & Aeon Bandar Dato Onn

Tak sempat nak snap apa apa

Balik rumah baru sempat snap apa yang Ain beli

Ain apa lagi kalau bukan koleksi kasut

Mr Macho dah faham sangat dah perangai wife nya ni

^_^



Harga pun murah

Kalau mahal harapnya tengok je la..

Total kasut 4 pasang tu tak sampai RM50.00 pun

Berbaloi baloi

Sekali buat kasut raya

ha ha ha

Ain memang suka aksesori warna terang terang gitu

Baju takpe warna hitam

*sesekali mama pun nak shopping juga..^_^

4 comments:

  1. Kasut pink tu kemain lawaa..sweet ajerrr

    ReplyDelete
  2. Cantik2 kasutt.. Yang pink gamabar terakhir tu kita terpikat.. 😍

    ReplyDelete
  3. mak aiiii...total tak sampai RM50?? nak jugakkkkkkk..lain kali ada sale lagi gitau tau..hahaha

    ReplyDelete

Follow Us @soratemplates | ainmama3d | edit by Nurul Ain