Monday, 27 May 2019

# aimiefamily # mama3dlife

Jom Ke Kiddomo Discovery !

Tiba tiba rasa seronok gila bila dapat tahu Uyui salah seorang pemenang giveaway Kiddomo by kak Siti Rohaida Yusuf

Anak anak lagi la seronok bila dapat tahu nak pergi ke lokasi kejadian

Eksited sungguh !

anak anak dah menghilang dalam tu
makcik makcik yang over nak masuk juga
tu yang posing dulu

Antara activiti yang menarik kat sini adalah 

Artistic Play
Art Live
Interactive Play
Interactive Slide
Sing + Dance @Kara O Kid
Papercraft Experience
Play Together
Dino Discovery


Kita akan diberikan wrist bend ni untuk kita main semua activity yang ada kat dalam tu
Dan setiap kali kita nak main kita kena scan dulu di setiap station

Sangat exciting

Sebelum main..wajib snap gambar dulu...
kalau tak memang dah dan nak bergambar macam gini

Interactive Slide
Bila setiap kali kiti turun slide tu ada markah 
^_^



Kara O Kid
memang best tapi masa kitorg masuk under maintenance sekejap
so tak kesampaian anak anak nak karoke

Paper Craft Experience
Kanak kanak akan diberi sekeping kad dalam pelbagai design
Anak anak perlu warnakan scan di kawasan yang ditetapkan dan boleh tengok hasil anak anak di dalam screen besar

Play Together
Kat sini sangat relax
sesuai untuk baby
bagi ibu ibu yang breastfeed boleh relax kat sini sambil tengok rancangan baby 
ada yang sampai tertido kat sini






Terdapat juga kafe untuk anak anak yang lapar atau haus
Boleh relax disini



Dimana Kiddomo Innovation Center ini?
Beroperasi di dalam R&F Mall, bedekatan dengan CIQ JB

Harga Tiket seperti yang tertera

Kalau korang nak jengah FB Kiddomo pun boleh
FB : mykiddomo
IG : kiddomo


5 comments:

Sis Lin said...

Kalau ada kecik, dah pergi gak haritu hehehehe...
Nanti suruh adik bawak Mia ke sini..tunggu dah habis puasa...

Mama3D said...

owh ye ke..
boleh boleh..memang best tempat nya !
^_^

Sunah Sakura said...

wahhh seronok betul anak-anak kalo dapat main kat sini

Mama3D said...

betul betul...bukan anak anak..mak nya pun boleh join skali..

Farahain ZFA said...

eeeee,,ain yang dah doploh lapan tahun ni pun kalau sampai sini habisss jadi kanak2 ribena . hehehehe.

Follow Us @soratemplates | ainmama3d | edit by Nurul Ain